گوناگونی

پولک یا پولکی یکی از معروف ترین شیرینی های اصفهان است که معمولاً همراه با چایی مصرف می شود. مواد تشکیل دهنده آن آب، شکر و سرکه سفید است. ابتدا آب را با شکر و کمی سرکه سفید مخلوط می کنند و سپس به مدت 45 دقیقه روی اجاق می گذارند تا طلائی شود بعد با قاشق آنها را روی سینی می ریزند و صبر می کنند تا سفت شود.
پولکی دارای انواع مختلفی است که تمام انواع آن به یک روش تهیه می شوند فقط موادی که در آن ریخته می شود متفاوت است. از انواع پولکی می توان به پولکی ساده، گنجدی، زعفرانی، نارگیلی و لیموئی اشاره کرد.
شرایط نگه داری
پولکی را باید در جای خشک و خنک نگهداری کرد و در صورتیکه رطوبت ببیند کیفیت اولیه خود را از دست می دهد.

نوشته شده در ۱۳۸۸/٧/٢٠ساعت ۱۱:٢٤ ‎ق.ظ توسط ایرانی نظرات () |


Design By : NIGHT-SKIN.com>