گوناگونی

سوهان یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که متشکل از جوانه گندم، زعفران، هل، پسته، خلال بادام، زرده تخم مرغ، پودر نارگیل، آرد، شکر و روغن است.
مواد تشکیل دهنده آن دارای خواص داروئی بسیاری است به عنوان مثال جوانه گندم یک مکمل غذائی پر ارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B است. ویتامین E امروزه به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود و یا زعفران موجود در آن نوعی آرامش بخش و ضد افسردگی، ضد اسپاسم و اشتها آور است.
شرایط نگهداری
سوهان باید دور از رطوبت و گرما و در دمای حداکثر 25 درجه سانتی گراد و ترجیحاً در یخچال نگهداری شود. اگر سوهان حالت چسبندگی پیدا کرد نشان دهنده این است که در جای گرم بوده و آن را باید به جای خنک انتقال دهید.

نوشته شده در ۱۳۸۸/٧/٢٠ساعت ۱۱:٢٢ ‎ق.ظ توسط ایرانی نظرات () |


Design By : NIGHT-SKIN.com>